Gör macaronsen stora, ca 7 cm i diameter.
Joghurtgrädde:
2 dl Grekisk joghurt
1 dl Grädde
2 tsk vaniljsocker
Socker efter smak
Vispa grädden och rör ner de övriga ingredienserna.
+ ca 250 g Björnbär
Jag skar av nedre kanten av dem för att göra dem jämna i höjd.
Spritsa ut en klick med joghurtgrädde på ett macaron-skal. Rada ut 6 st björnbär runtom. Spritsa även lite grädde ovanpå bären. Lägg sedan ett macaron-skal ovanpå och dekorera med florsocker!
Måste erkänna att dessa var verkligen supergoda! Kommer absolut att göra dem igen. Och den fräsha joghurtgrädden passar utmärkt med de söta macaron-skalen! Men dessa bör avnjutas samma dag, annars drar skalen i sig av gräddens fukt och blir mjuka...
Joghurtgrädde:
2 dl Grekisk joghurt
1 dl Grädde
2 tsk vaniljsocker
Socker efter smak
Vispa grädden och rör ner de övriga ingredienserna.
+ ca 250 g Björnbär
Jag skar av nedre kanten av dem för att göra dem jämna i höjd.
Spritsa ut en klick med joghurtgrädde på ett macaron-skal. Rada ut 6 st björnbär runtom. Spritsa även lite grädde ovanpå bären. Lägg sedan ett macaron-skal ovanpå och dekorera med florsocker!
Måste erkänna att dessa var verkligen supergoda! Kommer absolut att göra dem igen. Och den fräsha joghurtgrädden passar utmärkt med de söta macaron-skalen! Men dessa bör avnjutas samma dag, annars drar skalen i sig av gräddens fukt och blir mjuka...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti